7.11.2018 г., 14:27 ч.

Когато се оглеждам във очите ви 

  Поезия » Философска
579 0 1

 

 

Когато се оглеждам във очите ви,

дете съм на Луната - мъдрата,

и съм дете на вятъра в косите ви,

звезда съм, паднала във тъмното...

 

Когато се оглеждам във очите ви 

и съм, и черна, и съм крайно бяла...

За някой Дявол съм, за теб съм Ангел,

за трети силна, а за друг съм слаба ...

 

И все ще се  оглеждам във очите ви

(с магия-мисъл времето поспряла).

Ще дойде ден и в златно равновесие,

ще се огледам съвършено цяла... 

 

 

 

07.11.2018г.

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??