18.02.2021 г., 23:20 ч.

Когато си цяла 

  Поезия » Любовна
410 0 0

Прегръщаш болката и тъгата. 

Заспиваш до съмнения.

Сгушваш се в самотата

и завиваш се с угризения.

 

Ще ме обикнеш един ден,

но да ми отговориш си длъжна. 

Искаш ли реално мен,

или просто да не бъдеш тъжна?

 

Искаш да те събера нали?

Спокойно, няма да те съдя. 

Но поне със себе си изясни

какво искаш да бъда.

 

Знам, че силно обичаш

и всичко би дала,

но искам да ме имаш,

когато си цяла.

© Диляна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??