5.08.2022 г., 9:45 ч.

Когато си далече 

  Поезия » Любовна
249 0 2

     

Когато си далече

 

Когато си далече,

променя се света.

Когато теб те няма,

е празна суета.

 

И всичко е различно,

душата ми тъжи.

И само поетично

пак мисълта лети.

 

Когато си далече,

не спира да вали.

И иска ми се вече

да бъдеш с мене ти.

 

А слънцето, което

ще дойде след дъжда,

ще ме целуне нежно,

ще ми дари цветя.

 

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??