4.02.2005 г., 0:57 ч.

Когато си на Земята 

  Поезия
979 0 0
Когато си на Земята,
търсиш утеха за очите.
Златистият облак,
облян от слънчеви лъчи,
не е поглед към Небето,
което можеш да откриеш
в сърцето си.
Там няма облаци,
а само Светлина,
но не от слънце.

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??