31.01.2014 г., 10:13 ч.

Когато си отида 

  Поезия » Оди и поеми
469 0 0

Когато си отида някой ден,
недей за мен, сълзи не проливай,
на моя стих ти остани във плен,

усмихвай се, от спомена отпивай!!!

Когато си отида някой ден
и самотата стегне те в окови,
спомни си с нежен трепет ти за мен
и напълни гърдите с чувства нови!

Когато си отида някой ден
и вярата във себе си загубиш,
ще бъдеш във стиха ми прероден
и там ще осъзнаеш колко губиш!!!

Когато си отида някой ден,
с невидима ръка ще те погаля
и с думите оставени от мен
любов и страст в душата ти ще паля!!!

Когато си отида някой ден,
ти болката с поезия отмивай!
Дори да бъдеш тежко наранен,
Животът е прекрасен!!! Не заспивай!!!

© Васил Радойков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??