22.11.2006 г., 16:01 ч.

Когато си отидеш някога от мен 

  Поезия
1436 0 10
Когато си отидеш някога от мен,
сърцето ми от мъка ще се пръсне.
И слънцето ще изгори в любовен плен,
морето, чайките и всичко ще замръзне!

Вина ли имам, Господи, кажи,
че мислите ми са във неговите мисли?
Че спомените парят и боли,
боли от страст, любов и чувства чисти!

Море,кажи ми, аз дали греша
с това момче, в което влюбена съм вече?
Дали не го обърквам във страстта
и ако е така, ме скрий в недрата си далече?!

Покрий ме с морска сол и раковини.
Погълвай ме и после ме изхвърляй,
но, моля те, недей да бъдеш съдник
на чувствата ми, не, не ме осъждай!

© Живка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??