6.09.2011 г., 22:20 ч.

Когато си отива лятото 

  Поезия » Друга
738 0 9

Една недорисувана усмивка

се стапя върху загорялото лице!

Ех, лятото е отредено за почивка,

но свършва бързо...                               

                                       Неусетно ме влече

към делниците есенното време!

Ще прати дъжд и вятър, и мъгли!...

Опитвам се от слънцето да взема

с ръце горещи снопчета лъчи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??