Sep 6, 2011, 10:20 PM

Когато си отива лятото 

  Poetry » Other
739 0 9

Една недорисувана усмивка

се стапя върху загорялото лице!

Ех, лятото е отредено за почивка,

но свършва бързо...                               

                                       Неусетно ме влече

към делниците есенното време!

Ще прати дъжд и вятър, и мъгли!...

Опитвам се от слънцето да взема

с ръце горещи снопчета лъчи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??