4.12.2021 г., 13:56 ч.

Когато си отива любовта 

  Поезия » Любовна
544 2 4

Когато си отива любовта 

Не казвайте че времето лекува

Не ми пробутвайте утеха

Мъдростта ви скапана не струва

 

Когато си отива любовта 

Не ме замеряйте с клишета

Не хвърляйте романтика в море

Затворена във бирени шишета. 

 

Когато си отива любовта 

Не ме прегръщайте със нежност

Аз безусловно искам да горя

Във пъкала на свойта безнадеждност 

 

Когато си отива любовта 

Не ме учете да живея

Хей, не ме плашете със смъртта

И пет пари не давам че линея

 

Когато си отива любовта - 

Моля, просто замълчете!

Налейте си и пийте с мен! 

Ако не можете да пиете - ме зарежете! 

© Живко Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Човек винаги, когато иска, може да си намери и повод, и компания.
  • Любовта е горивото на живота, щом си отиде, спираме да летим, а започваме, да се влачим, което не е прилично, затова опитай отново, сърцето е голямо има място за още! Много ми хареса, поздравявам те!
  • Много хубав стих!
    Поздравления!!!
  • Хахах, много добре!
Предложения
: ??:??