11.08.2006 г., 21:19 ч.

Когато си сам... 

  Поезия
644 0 7

Викаш ли ме нощем,
когато в празното легло си сам
и нахлуват само спомени в съня ти,
а всички други вече спят?

Изричаш ли името ми,
когато деня приветлив дойде,
и сломен от мислите за мене,
отново сърцето ти започва да стене?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??