5.10.2023 г., 20:44 ч.

Когато си сама... 

  Поезия
252 2 0

Когато си сама...

 

Будиш ли се често през нощта..?
Тялото от страст, да се извива...
Галиш ли с ръцете си плътта..?
Възбудата от теб, да се излива...

 

Докосваш ли със дланите... Гръдта..?
Набъбват ли болезнено... Зърната..?
Падат ли задръжки... Суета..?
Разтваряш ли треперещи... Бедрата..?

 

Отдаваш ли се... Влизаш ли във грях..?
Проникваш ли със пръсти във недрата..?
Стича ли се влагата по тях..?
Пресъхва ли ти гърлото... Устата..?

 

Облизваш ли си устните с език..?
Стенеш ли копнееща в леглото..?
Желаеш ли до себе си... Мръсник...
Да сваля със зъбите си... Бельото...

 

Будиш ли се често през нощта..?
Копнееща... Желаеща... Гореща...
Отдаваш ли се с тяло и Душа..?
Сама... Без никого отсреща.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
05.10.2023
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??