16.08.2008 г., 12:43 ч.

Когато си тръгна... 

  Поезия » Любовна
866 0 2
Когато тръгна си от този свят,
по него аз ще пръсна любовта си,
да ти напомням колко бях богат,
че имах те до себе си, в съня си!

Сутрин късчета роса ще те целуват
с мойте устни от отвъдното студени,
а вятърът ще те погалва и докосва,
шепнещ малки спомени за мене.

Вечер от луната ще те гледам,
крещейки силно колко те обичам
и всичките звезди край мене
ще плачат тъжни и умислени.

Във черквата във пламъка на свещи,
притихнал пак за тебе ще танцувам,
дните ни ще ти припомня грешни,
преди завинаги със теб да се сбогувам.

И само, ако видя, че наистина обичаш
след мен човек, заслужил любовта ти,
ще съм спокоен и завинаги ще пратя
душата си в отвъдното със любовта си!

© Георги Зафиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??