8.01.2022 г., 0:47 ч.

Когато си тръгнеш... 

  Поезия » Любовна
409 2 6

Часът настъпи тук. И заспах.
Не искам да събуждаш обич в мене.
Не искам да раниш сърцето с власт
и после да съм сам, сломен и беден.
Не бива да играя в твоя цирк,
след който ще загубя дух и всичко.
Когато ти си тръгнеш в тъжен миг
и вече да не виждам в тебе пристан.

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??