Jan 8, 2022, 12:47 AM

Когато си тръгнеш... 

  Poetry » Love
405 2 6

Часът настъпи тук. И заспах.
Не искам да събуждаш обич в мене.
Не искам да раниш сърцето с власт
и после да съм сам, сломен и беден.
Не бива да играя в твоя цирк,
след който ще загубя дух и всичко.
Когато ти си тръгнеш в тъжен миг
и вече да не виждам в тебе пристан.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??