20.05.2011 г., 16:39 ч.

Когато си тръгваш... 

  Поезия » Любовна
834 0 2

Когато си тръгваш,
с теб залязва и слънцето,
ако си тръгнеш, спуска се здрач.
Щом си с мен, нощта губи се в изгрева,
щом съм с теб, денят ражда се с чиста зора.

С теб раняват ме хиляди истини,
с теб съм силна и истинска,
не просто добра.

Отсъствието ти ранява,
присъствието ти боли, защото,
когато си с мен,
аз съм огън,
когато си тръгнеш - съм дим.

Искам с мен да поемеш по тази жарава,
искам да тлеем, не да горим.
Обещавам с теб да споделям всяко мълчание,
обещай, че за мен и теб пътят е един.

© Наска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??