Когато си тук, сълзите пируват,
сърцето пияно от твоя силует
пръска искрици топли, любовни
картини и звук, преплетени в едно.
Когато си тук, е божествено начало,
епичен сблъсък на влюбени души,
разкриваш скобите на любовта
пред олтара на небесното изначало.
Нощният град и сънливите улици.
Когато си тук, тротоарът звъни
под нашите стъпки - полумесеци,
разляти в безвремие морски вълни.
© Светлана Талева Всички права запазени