23.10.2007 г., 9:51 ч.

Когато Слънцето изгрее 

  Поезия
937 0 1
Когато Слънцето изгрее
и лъчите попадат в твоите очи,
ти сливаш се с Вселената
и сърцето ти започва да гори...

Душата ти изпълва се със радост,
усещаш ти вечната си младост
и копнееш пак за този миг
да засияеш с царския си лик.

Когато Слънцето изгрее,
лъчите му огряват теб,
сияеш с цялата си същност ти
... денят ти е щедър от зори...

© Даниела Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??