4.02.2007 г., 14:13 ч.

Когато срещнах теб за първи път 

  Поезия
1382 1 7
Когато
срещнах теб за първи път -
боях се аз да те докосна...

Когато
ме взе в обятията си за първи път -
не се реших да те целуна...

Когато
сляхме устните си в едно за първи път -
изплаших се от бликналата обич...

Когато
любовта ни е взаимна, за първи път
страхувам се ужасно - да не те загубя...

01.02.2007г.-03.02.2007г.
София, България

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??