7.09.2008 г., 20:36 ч.

Когато стъпвах по... 

  Поезия
818 0 39

Когато стъпвах

по седеф

и нищо друго

нямаше значение,

освен да те докосна,

цикадите отмерваха

минутите до теб...

когато стъпвах

по седеф.

Морето знае

точно и кога

цикадите внезапно

ще замлъкнат.

И как се оглушава

от гърма

на тишината,

седефено когато

те докосна...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??