26.07.2009 г., 14:36 ч.

Когато те любя 

  Поезия » Еротична
1688 1 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Усмивка търкулва се по красивото лице,
слънце озарява синьото небе,
поглед влюбен сърцето нежно гали,
милувка страст във мене пали,
лъчи еротични правят на душата тен,
бедрата ти държат ръката ми в плен,
аромат тъй възбуждащ ме залива,
храниш ме с усмивка хищна, дива,
галя те, целувам те, къпя те с език,
времето спира, всичко е само миг,
с пръсти по гърдите ти танцувам,
в ароматна, топла влага плувам,
нокти по гърба ми пътечки оставят,
в очите ти страст и желание се давят,
зъби отпечатани на моето рамо,
не спирай да се движиш само,
експлозия от меки цветове,
оргазъм, навлизам в непознати светове,
гушнат в твоите ръце,
усмивка търкулва се по моето лице.

© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нежно и чувствено.
    Описано с усет -как да подаряваш удоволствие и да се отдаваш в интимноста.
Предложения
: ??:??