Нощта е черна, за да може да ги скрие.
Огън две душѝ запалват в тъмнината.
И с нестинарски въглени ще се покрият,
и ще танцуват с устни върху сетивата.
Докосват се в горчиво-сладка нежност.
С вампирски глад отпиват от плътта.
Две сенки водени към неизбежност,
лумват в мрака, полудели от страстта.
Пияни погледи клепачите им крият.
Устни жадни всеки стон засмукват.
Танцуват, сякаш обладани от магия.
В огнен вихър се поклащат и усукват.
Като магнити два, привличат се телата.
И отблъскват се във странен ритъм див.
Горят и хвърлят им искри сърцата.
В тихото безвремие на танца им красив.
В гротески валс телата се завъртат.
Упоени силно, продължават да се пият.
Демонски целувки - сенки мътни,
слепи, глухи, вплетени се вият.
В ритъма на ритуален тъпан,
сърцата полудели, силно бият.
В екстаз танцуват в мрак безпътен,
душѝте им оголени от властната стихия.
05.10.17 В. Тодорова
© Valya Тodorova Всички права запазени