11.05.2007 г., 21:29 ч.

Когато ти... 

  Поезия
561 0 5

Когато мен до теб ме няма вече.
И ти си спомниш този ден.
Сърцето, което ти обрече,
пак теб ще търси с ритъм уморен.
Когато ти назад погледнеш.
И видиш прашните следи.
Когато сам в леглото вечер легнеш,
тогава ще усетиш как БОЛИ!
Когато тази песен чуваш.
И спомниш си, че бяхме двама.
За менe ти отново ще бленуваш.
Но късно ще е. Мене ще ме няма.
Когато Слънцето навън изгрее.
Когато птиците сами припяват.
Когато болката във тебе тлее,
а очите ти на мене се надяват.
Когато ти ми каза "Сбогом!".
Аз плачех силно, не видя ли?
Но повече така не мога.
Боли безумно, не разбра ли!
Когато някой ден ме молиш да се върна,
а аз няма да имам безкрайната сила.
До тебе ще седна, ще те прегърна!
Но ти ми каза, че аз съм те убила!
Когато погледнеш морето безбрежно.
И брегът, така самотен без нас.
Когато дочуеш как шепне то нежно.
Спомни си как остави ме в онзи пагубен час.
Днес името ти в самота изричам.
Помни, че винаги ще те ОБИЧАМ!!!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??