17.04.2010 г., 15:56 ч.

Когато утре те напусна 

  Поезия » Друга
766 0 16

Когато ме настъпиш с безразличие,

започвам да си гледам на кокиче –

обича ме, не ме обича...

И ставам онова момиче.

 

Дръж, скъпи, тази детелина,

четирилистна е, от мен да мине,

попитай я за мойте чувства,

когато утре те напусна.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??