30.04.2015 г., 23:53 ч.

Когато вали 

  Поезия » Друга
342 0 0

Нежна меланхолия.

Проста, но така обширна.

Понякога я търся,

но сама обикновено ме намира.

 

Всичко е забавено,

изящно някак притъпено.

Не търся други.

Искам само себе си.

 

Сякаш ми харесва

да простирам дрехите в дъжда,

и не само,

когато в душата ми е дъждовно.

 

Самият вятър

ми напомня, че усещам.

Със порив остър,

но галещ те посрещам.

 

Не е сложно.

Това ми е природата.

Защо да е трудно

да скочиш сам във вихъра ?

 

Многото мисли

поглъщат нужни действия.

Нямам сили

да се боря с противодействия.

© Мария Бум- бум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??