2.12.2007 г., 13:50 ч.

Когато всичко свършва 

  Поезия
562 0 6
Когато сутрин плача,
боли ме (или не).
Щом всеки миг минава,
опомняй се, Сърце!

Когато всичко свършва,
е лесно (или не).
Духът ми се прекършва
от времето на две.

Когато идва краят,
е честно (или не).
Да бягам ли? Не зная...
Моментът ще ме спре.

Когато вечер плача,
ще мине (или не).
Нов ден ще ме прекрачи.
Прощавай пак, Сърце...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??