19.03.2024 г., 10:05 ч.

Когато заплачат липите 

  Поезия » Любовна
120 3 5

      

Когато заплачат липите

 

Когато заплачат липите

със жълти красиви сълзи,

спомни си тогава за дните,

когато със теб сме били,

 

за майските нощи красиви,

за чудния син небосклон,

за всички звезди мълчаливи,

за утрото в светлия фон!

 

Спомни си за всички надежди,

за сините мои очи,

за тези далечни предели

от обич и скъпи мечти!

 

Когато заплачат липите

със жълти красиви сълзи,

извикай при тебе пак дните

и аромата им ти усети!

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??