Mar 19, 2024, 10:05 AM

Когато заплачат липите 

  Poetry » Love
123 3 5

      

Когато заплачат липите

 

Когато заплачат липите

със жълти красиви сълзи,

спомни си тогава за дните,

когато със теб сме били,

 

за майските нощи красиви,

за чудния син небосклон,

за всички звезди мълчаливи,

за утрото в светлия фон!

 

Спомни си за всички надежди,

за сините мои очи,

за тези далечни предели

от обич и скъпи мечти!

 

Когато заплачат липите

със жълти красиви сълзи,

извикай при тебе пак дните

и аромата им ти усети!

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??