25.06.2012 г., 13:50 ч.

Когато заспя... 

  Поезия » Любовна
608 0 0

Вечер, когато заспя, ти бдиш над моя сън сам в нощта...

Вечер, когато заспя, ти лекуваш моята душа...

Вечер, когато заспя, съм на крилете на любовта...

© Златина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??