Jun 25, 2012, 1:50 PM

Когато заспя... 

  Poetry » Love
575 0 0

Вечер, когато заспя, ти бдиш над моя сън сам в нощта...

Вечер, когато заспя, ти лекуваш моята душа...

Вечер, когато заспя, съм на крилете на любовта...

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??