13.04.2017 г., 9:39 ч.  

"Кои сме ние"? 

  Поезия » Философска, Свободен стих
716 0 1

Ако, можехме с парите да купим Любов,

то нямаше как да познаваме сълзите от радост.

Истински и безценни!

 

Ако, можехме с парите да купим здраве,

грижи, уважение и признание,

то нямаше кой да бъде с нас,

щяхме да сме нещастни,

От света забравени!

 

Ако някой можеше да вникне дълбоко в душата,

от която се чува мълвене "мъката тежи повече".

Вдишва и издишва, като чакащия вулкан готов да изригне!

 

То няма кой освен, ако осъзнае,

че там дълбоко в душата,като в празна яма,

трябва Бог да достигне от Бог да е докоснат,за да има покой!

 

 

Анастасия

09-04-2017

© Asya Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??