17.10.2005 г., 10:17 ч.

Кой 

  Поезия
622 0 0
Кой ли дявол ме прокле цял живот към теб да ме влече? Кой ли демон те изпарти да си вечно в мисълта ми? Кой ли ме накара в мрака до последно да те чакам? Кой ле ме намрази с тази сила, че за тебе само аз съм жива? Кой очите ми разплака, че не мога да преглътна самотата? Кой ли даде ми сърце дето само тебе да зове? Кой ме бута все към пропастта и с наведена глава вървя? Кой ли ме докосва тайно само в сънища незнайни? Кой ли те обича винаги безкрайно и ти се отдава всеотдайно? Кой за теб живее и за тебе кой ли ще умре? Кой ли до сетен тъх ще те обича? Нека да ти кажа кой! До последно влюбена съм Аз!

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??