16.10.2024 г., 19:48 ч.

Кой е? 

  Поезия
73 0 0

На същата пейка. 

Говоря си с теб наум. 

Реално ли беше или сън?

Бясна, инатлива, готова на бой.

И въпреки всичко обичаща те.

Някой ден, някой ден знам, че пак ще те видя. 

Теб! И твоите горски фантазии. 

За феи, за есента, за чудеса, за Космоса дори.

А лъжите? Тях ги слагам в твоите графи.

Интересно! Този път не боли.

Чувството е друго. На бяс,на отказ.

И въпреки всичко войната не е приключила. 

Войната между страстта и здравия разум. 

Войната между твоите лъжи и моята същност. 

Само битката е загубена.

Но не е ясно. Кой е победителят? 

Нито ти, нито аз! 

Тогава кой е?

 

М. Т

© Мирослава Томева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??