16.03.2020 г., 16:48 ч.  

Кой киха в този късен час?* 

  Поезия » Хумористична
2346 9 22

— Кой киха в този късен час?
— Аз кихам — каза Финдли.
— Върви си! — Ковид е у нас.
— Кой Ковид? — каза Финдли.

 

— В гората май до днес си бил?
— Не съм, бе!  — каза Финдли.
— А що се правиш на дебил?
— Дебил съм.  — каза Финдли.

 

— Навън те дебне полицай.
— Да дебне.  — каза Финдли.
— Под карантина съм — до май.
— До май ли? — каза Финдли.
 
— Дали си луд, или пиян?
— Пиян съм — каза Финдли.
— Убивам вируса — по план.
— Не мре бе!  — каза Финдли.

 

— Върви си бързо ти у вас!
— Не ща пък! — каза Финдли.
— Въвеждат полицейски час .
— За вирус? — каза Финдли.

 

— С корона — казват е гадта.
— С корона? — каза Финдли.
— Таа... — Забрави за любовта!
— Забравих! — каза Финдли.

 

---------------------------------------------------

*По "Финдли" -Робърт Бърнс

 

 

 

 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??