Кой луната
скри
зад облак нежен
през онази
тиха, топла вечер…
кой от нея
парченце отхапа,
целувайки
ненаситно устните ми
топли, летни…
кой във душата ми
залеза горещ
приюти
и искри от страсти
запали…
кой със капчици
дъждовни
в утрото отми
пясъка
от бедрата ми,
любовно натежали…
онзи трепет мил
във очите ти
на морето
всичкото синьо
събрали
в спомен нежен
записан
във времето
и късче топла луна
от лятото
за мене останало…
http://www.youtube.com/watch?v=quSlhvxNTUE
МУЗИКА >>> Sereno e - Druppi
© Магдалена Костадинова Всички права запазени