25.07.2008 г., 22:02 ч.

Кой ме буди 

  Поезия
540 0 1
Някой леко ме докосва,
гали ме със нежна топлина.
Кой ме буди
и иска да отворя очи сега?
Слънцето
ме гледа плахо
и ми праща пореден лъч със доброта.
Усмихвам му се с благодарност
и няма как да не му простя.
И така със усмивки зареден,
съм готов и за този слънчев ден.

© Радослав Янчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Само така, Радо!
    Усмихвай се!
    Пращам ти усмивка и от мен!
Предложения
: ??:??