24.02.2010 г., 11:29 ч.

Кой си 

  Поезия » Любовна
699 0 0

Кой си, че не те познавам, 

само име - без душа.

Проговориш ми и полудяла

в мислите си аз летя...

 

Кой си? – Вчера беше „Никой”.

Днес искам да си част от мен.

Чудиш се има  ли причина,

не мисли, че мога да я знам!

 

Кой си? Пролетният вятър литнал?

Или пък  жадуваният слънчев лъч...

Сърцето като цвят ми се разлиства

и очаква твойта топла гръд.

 

Кой си? Името ти все повтарям,

дори насън, дори насън.

Във ума, като камбана,

чувам неговия звън...

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??