23.11.2012 г., 11:59 ч.

Кой си ти 

  Поезия » Любовна
623 1 3

Кой си ти? - попита тя внезаптно.
Кой съм аз?  - мислех си наум.
Има ли значение? - отвърнах безгласно.
Има ли? - тя попита ясно.

Аз съм онзи - който те докосна нежно,
аз съм този - който те накара да крещиш.
Aз съм онзи - който в мислите ти скита.
аз съм този - който искаш да раниш.

 

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??