Кой си ти? - попита тя внезаптно.
Кой съм аз? - мислех си наум.
Има ли значение? - отвърнах безгласно.
Има ли? - тя попита ясно.
Аз съм онзи - който те докосна нежно,
аз съм този - който те накара да крещиш.
Aз съм онзи - който в мислите ти скита.
аз съм този - който искаш да раниш.
© Борислав Попов All rights reserved.
Поздрав!