2.10.2006 г., 13:40 ч.

Кой си ти,че да ме съдиш? 

  Поезия
1416 1 1
Кой си ти,че да ме съдиш?
Нима безгрешен си?
Кой ти дава право да ме обвиняваш,
да осъждаш грешките ми?
Аз знам,грешна съм,
но кой не е,
кой безгрешен е?
Аз поне признавам,
че греша
и от грешките се уча,
а ти само прехвърляш
на хората своята вина.
Кой си ти,че да ме съдиш?
Нима безгрешен си?
Кой ти дава право да ме обвиняваш,
като от мене по грешен си?

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А сега от Обръщение,
    направи Стихотворение!
    Защото си казала
    много умно съждение!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??