Oct 2, 2006, 1:40 PM

Кой си ти,че да ме съдиш? 

  Poetry
1415 1 1
Кой си ти,че да ме съдиш?
Нима безгрешен си?
Кой ти дава право да ме обвиняваш,
да осъждаш грешките ми?
Аз знам,грешна съм,
но кой не е,
кой безгрешен е?
Аз поне признавам,
че греша
и от грешките се уча,
а ти само прехвърляш
на хората своята вина.
Кой си ти,че да ме съдиш?
Нима безгрешен си?
Кой ти дава право да ме обвиняваш,
като от мене по грешен си?

© Карина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А сега от Обръщение,
    направи Стихотворение!
    Защото си казала
    много умно съждение!
    Поздрав!
Random works
: ??:??