2 oct 2006, 13:40

Кой си ти,че да ме съдиш? 

  Poesía
1414 1 1
Кой си ти,че да ме съдиш?
Нима безгрешен си?
Кой ти дава право да ме обвиняваш,
да осъждаш грешките ми?
Аз знам,грешна съм,
но кой не е,
кой безгрешен е?
Аз поне признавам,
че греша
и от грешките се уча,
а ти само прехвърляш
на хората своята вина.
Кой си ти,че да ме съдиш?
Нима безгрешен си?
Кой ти дава право да ме обвиняваш,
като от мене по грешен си?

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А сега от Обръщение,
    направи Стихотворение!
    Защото си казала
    много умно съждение!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??