7.01.2014 г., 22:36 ч.

Кой съм аз? 

  Поезия » Философска
337 0 1

Отговорите безброй оставям да заминат.
Съм или не съм - отражението отразява.
Индикатор в мисли и емоции заринат,
осъзнавам как въпросът ме преобразява...

"Кой" го няма, въпрос не съществува.
Усещам, че така се чувствам най добре...
Отговорът без въпрос възтържествува -
все едно е или пък четиридесет и две :)

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??