Jan 7, 2014, 10:36 PM

Кой съм аз? 

  Poetry » Phylosophy
338 0 1

Отговорите безброй оставям да заминат.
Съм или не съм - отражението отразява.
Индикатор в мисли и емоции заринат,
осъзнавам как въпросът ме преобразява...

"Кой" го няма, въпрос не съществува.
Усещам, че така се чувствам най добре...
Отговорът без въпрос възтържествува -
все едно е или пък четиридесет и две :)

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??