25.07.2008 г., 10:13 ч.

Кой съм аз 

  Поезия » Друга
1099 0 12
Кой съм аз сред безбройното множество хора?
Кой съм аз в този свят от лъжи?
Кой съм аз и какво още мога,
за да сбъдна аз всички мечти!

Във безпътния свят от проблеми,
във живота бездушен, суров
можем пак да сме вечно засмени,
щом отпиваме глътка любов!

Ти и аз, той, а и всички
можем с обич света да спасим!
И подобно на пролетни птички
пак по трудния път да вървим!

Кой съм аз в този свят от обиди?
Кой съм аз в този труден живот?
Кой съм аз? Всеки може да види,
щом отпие по глътка Любов!

© Милена Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??