8.06.2006 г., 7:30 ч.

Кой те научи така да обичаш? 

  Поезия
1046 0 12

Обичам те! Твърдиш.

         А твоята любов,

защо ме задушава?

 

Обичам те! Крещиш.

         А крясъка кънти

         и буря предвещава.

 

Обичаш ме? Мълчиш.

         И в тази тишина

         печал ми завещаваш.

 

Обичаш ме? Дали?

         Нима за любовта

любим унищожаваш?

 

 

/02.05.2006г./

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??