14.08.2009 г., 11:40 ч.

Кожата ми разпръсква заря 

  Поезия » Еротична
699 0 2

Кожата ми разпръсква

заря.

Целувките ти

са ми любими.

С близостта ни,

усещанията ти

ме отвличат

внезапно и светкавично.

Прегръщат ме и ме топлят.

Моментите интересни

ме вълнуват.

Масажът ти от нежност

и чувственост ме размечтава.

Смеем се от думите си

и играят си красиво

очите ни.

Устните, пръстите,

езикът и дъхът ти -

действат ми възбуждащо.

Чуват се еротични звуци

от влюбени гласове.

 

                                                              Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??