22.01.2015 г., 18:08 ч.

Кокиче 

  Поезия » Пейзажна
374 0 1

                                                                      Кокиче



Снегът се стопи.

И Кокичето, първият предвестник

на пролетта се показа.

Усмихнатото слънце,със слънчева милувка

го погали, и то разцъфна.


Със своята нежно бяла красота,

украси нашите поля.

Сладкогласни птички,се чуваха в близката гора.

Идвааа Пролеттаа...


Пеперудка пъстроцветна пърхаше с крила,

кацна върху гладките му наведени

бели листа...

© Ивета Велкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??