Във Коледната тиха, свята нощ,
когато е облякла сняг земята,
огнище нека стопля те с любов,
и Бог да те закриля във делата.
Щом грейне Витлиемската звезда,
и с обич те сияние обгърне,
рисувай с пръст желаната мечта
върху стъклото и... дано се сбъдне!
Ръце смирено събери в молитва.
Сведи глава и тихо помоли.
Да стане чудо, болката да липсва
и нека Бог... душите извиси.
Любов да бъде! В тебе и навеки,
изчезнат злобата и завистта.
Тя Коледа е... приказка за всеки!
Повярвай, в нея стават чудеса!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, ПРИЯТЕЛИ
И ВЯРВАЙТЕ... ЧУДЕСАТА СА ВЪТРЕ В НАС!
© Таня Мезева Всички права запазени