23.12.2010 г., 14:21 ч.

Коледа 

  Поезия » Друга
792 0 12

 

 

                           Коледа

 

                          Тази нощ в камината

                           бъдник дълго ще гори.

                           Да е честита Годината!

                           Нека бъдем добри!

                           Бог ще слезе на трапезата.

                           Ще ни благослови.

                           Мир да има в Родината!

                           Нека бъдем добри!

 

 

                                                  Пожелавам на всички много любов и топлина

                                                  в нощта на Коледа! Бъдете щастливи!

                                                                                                        Rozza

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??