Dec 23, 2010, 2:21 PM

Коледа 

  Poetry » Other
795 0 12

 

 

                           Коледа

 

                          Тази нощ в камината

                           бъдник дълго ще гори.

                           Да е честита Годината!

                           Нека бъдем добри!

                           Бог ще слезе на трапезата.

                           Ще ни благослови.

                           Мир да има в Родината!

                           Нека бъдем добри!

 

 

                                                  Пожелавам на всички много любов и топлина

                                                  в нощта на Коледа! Бъдете щастливи!

                                                                                                        Rozza

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??